Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@12:05:40 GMT

طراحی و ساخت بردهای الکترونیکی بومی کلید خورد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۰۲۴۸

طراحی و ساخت بردهای الکترونیکی بومی کلید خورد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)،  بازدید میدانی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از شرکت فولاد اکسین به منظور بررسی و رفع چالش های صنایع، برگزار شد.

در این بازدید که به سفارش دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده بود، فرج الله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان به همراه معاونین و همچنین گروهی از اعضا هیئت علمی دانشگاه به سرپرستی مهدی بروجردنیا از نزدیک با مشکلات و چالش های پیش روی این شرکت آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا براین گزارش،  فرج اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در حاشیه این بازدید با بیان این مطلب که  وجود مشکلات متعدد در صنایع فولادی کشور از قبیل دشواری در تامین و تعمیر تجهیزات نصب شده در خطوط تولید خصوصاً تجهیزات ابزار دقیق و اتوماسیون صنعتی، بومی‌سازی آنها را به امری اجتناب ناپذیر تبدیل کرده است گفت:  توجه به این نکته حائز اهمیت است که دریافت فناوری در صورتی که با بومی‌سازی همراه نباشد، نمی‌تواند منجر به توسعه پایدار آن صنعت شود. از سوی دیگر، شرایط فعلی اقتصاد ملّی و اِعمال تحریم های ناعادلانه خارجی، شرایط ویژه ای را برای صنایع فلزی کشور ایجاد کرده است. نیاز به اکتساب فناوری های پیشرفته در زمینه تجهیزات الکترونیکی و ابزار دقیق همواره افزایش یافته و ضرورت اتکّا به توانمندی های داخلی و بومی بیش از پیش اهمیت یافته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با توجه به مشکلات صنایع استان، تحقق شعار سال یعنی جهش تولید و همچنین تاکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اولین بازدید میدانی خود را از شرکت فولاد اکسین خوزستان برگزار کرد.

براتی تامین و تعمیر بُردهای الکترونیکی در دستگاه های خط تولید شرکت فولاد اکسین خوزستان را یکی از چالش های مهم و اساسی این شرکت در طول سالیان اخیر اعلام کرد و گفت:  نخبگان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  بومی سازی و ساخت بُردهای الکترونیکی در دستور کار خود قرار داده و یک تیم تخصصی به سرپرستی دکتر حامد سقائی عضو هیئت علمی دانشگاه با همکاری اعضا انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه محسن آلبوغبیش، علی قرائتی و مهرگان زارع تشکیل و مطالعه و بررسی بُردهای الکترونیکی کلید خورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان ادامه داد: پس از برگزاری جلسات تخصصی،   فعالیتهای کارگاهی، این تیم موفق به طراحی و ساخت بُردهای الکترونیکی شده است.

براتی با اشاره به این مطلب که  این فرآیند در بدو امر بسیار سخت و دور از ذهن به نظر می رسید گفت: با تکیه بر دانش مهندسی، استفاده بهینه از تجهیزات سخت افزای و نرم افزاری، حمایت مادی و معنوی مسئولان دانشگاه، مدیریت صحیح منابع، یافتن راه حل مشکلات پیش رو و مقابله با یاس و ناامیدی و همچنین تقویت انگیزه کاری، فرآیند بومی سازی بُردهای الکترونیکی با موفقیت به پایان رسید.

وی  قیمت تمام شده بُردهای الکترونیکی بومی شده را در مقایسه با نمونه های وارداتی بسیار کمتر دانست و تشریح کرد: یکی از ویژگی های برجسته این بردهای بومی سازی، سازگاری آنان با شرایط آب و هوایی استان خوزستان است به طوری که نسبت به نمونه های خارجی مقاومت بیشتری دارند.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1076255 برچسب‌ها فرج الله براتی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان شرکت دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد بزرگ صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی، مسئولان استانی، شهری و صنعتگران و کارآفرینان شهرستان دزفول در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد.

سید محمدمهدی صافی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این مراسم با بیان اهمیت بالای تعامل دانشگاه با صنعت اظهار کرد این واحد دانشگاهی با داشتن رشته‌های مختلف فنی و مهندسی و دانشکده مهارت و کارآفرینی آماده ارائه خدمات به جوانان و طالبان علم و دانش است.

وی با اشاره به چشم‌انداز آینده رشته‌های علوم انسانی و فنی مهندسی در شهرستان دزفول با ابراز نگرانی خود از فاصله گرفتن دانشجویان از رشته‌های علوم پایه و فنی در سال‌های اخیر افزود: اشتغال دغدغه اصلی دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی بوده؛‌ رسالت اصلی دولت و مسئولان جذب و ساماندهی دانشجویان در بازار کار و اشتغال پایدار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بین کرد: پیشرفت مهارتی دانشجویان در همه رشته‌ها در این واحد دانشگاهی در مقطع کنونی، چشمگیر بوده و دانشجویان در کنار تحصیل با توجه به شعار «هر دانشجو در هر ترم یک مهارت» در حال مهارت‌آموزی هستند.

 پیوند علم و صنعت به‌منظور اشتغال جوانان با برگزاری رویداد صدرا

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول نیز با اشاره به پیشرفت علمی و صنعتی ایران اسلامی در عصر کنونی، حملات موشکی و پهپادی ایران به رژیم کودک کش اسرائیل را مرهون پیشرفت صنعتی ایران دانست و گفت:‌ برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و پیوند علم و صنعت به‌منظور اشتغال جوانان این شهر باید به فال نیک گرفت.

علیرضا خردمند اضافه کرد: هم سو بودن رشته‌های علوم انسانی و فنی مهندسی برای پیشرفت اقتصادی و اشتغال‌زایی لازم و ملزوم هم بوده و وجود رشته‌های مدیریتی برای تربیت مدیران کارآمد ضروری است تا بتوان با علم مدیریتی برنامه‌ریزی‌های کارشناسی شده‌ای را انجام داد و در خدمت رشته‌های فنی و مهندسی و مهارتی بود تا چرخهٔ صنعت و اقتصاد به درستی بچرخد.

همکاری و تعامل مسئولان شهری دزفول برای ساخت مسکن دانشگاهیان

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز با اشاره به علوم فناوری و آمایش‌های پیش‌بینی‌شده برای سال‌های آینده رشته‌های موجود در دانشگاه و نیاز‌های فردای ایران و استان خوزستان عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون نه تنها هیچ کمکی از دولت نگرفته؛ بلکه دولت مبالغ زیادی را به دانشگاه بدهکار است و اگر این بدهی‌های دولت پرداخت شود از زیان دهی خارج خواهیم شد.

محسن چگینی ادامه داد:‌ با همه این مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی در همه حوادث و بحران‌ها در کنار مردم و دولت بوده، ازجمله در حادثه سیل ۹۸، در زمان کرونا و در مباحث آموزشی و فرهنگی در کنار دولت بوده و خواهد بود.

وی از فرماندار دزفول و مسئولان شهری خواستار همکاری و تعامل با دانشگاه درباره ساخت مسکن استادان و کارمندان شد و مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم زمین مناسب و هم مجوز ساخت مسکن از سازمان مرکزی دانشگاه دارد.

مدیر اجرایی رویداد صدرا و رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز گزارشی از روند این رویداد و خدمات دانشکده مهارت و کارآفرینی ارائه کرد و استقبال صاحبان صنایع از این رویداد را بی‌نظیر دانست.

 نادر رستمی‌زاده اضافه کرد: بیش از ۵۰ شرکت صنعتی اعلام آمادگی داشتند که در این رویداد شرکت کنند که در نهایت ۳۱ شرکت صنعتی با برپایی غرفه‌هایی در این نمایشگاه و رویداد مهم دستاورد‌ها و خدمات خود را برای عموم مردم به‌ویژه صنعتگران و دانشجویان به نمایش گذاشتند.

به گزارش آنا،  در پایان مسئولان و دانشجویان با حضور در محل نمایشگاه و بازدید میدانی از غرفه‌های نمایشگاه با صنعتگران و صاحبان شرکت‌های حاضر در نمایشگاه و دستاورد‌های آنها آشنا شدند. بازارچه صنایع خلاق دانشجویی دیگر نمایشگاهی بود که پس از افتتاح نمایشگاه رواید صدرا مورد بازدید قرار گرفت و از آثار دانشجویان خلاق و هنرمند واحد بازدید کردند. نمایشگاه رویداد صدرا به مدت سه روز از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول فعال بود و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ بعدازظهر از این نمایشگاه دیدن کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان