Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی از امکان ثبت‌نام و دسترسی به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به تفکیک استان‌ها خبر داد.

لاله ملک‌نیا، مدیرکل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه با تلاش‌ اداره کل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه امکان بهره‌مندی تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت فراهم شده است، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی این اداره کل، کمک به توسعه تعاملات دانشگاه آزاد اسلامی با بخش‌های دولتی و غیردولتی برای هموارسازی مسیر جذب منابع پژوهشی خارج از دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین رونق فعالیت‌های دانش‌بنیان و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت را دنبال می‌کنیم.

وی در تشریح سامانه تدارکات الکترونیکی دولت «ستاد» گفت: با توجه به اهمیت شفاف‌سازی فرآیندها به ویژه در حوزه تجارت و معاملات دولت به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم کشور، سامانه تدارکات الکترونیکی دولت از سال ۱۳۸۸ توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به صورت یک طرح ملی آغاز به کار کرد و آیین‌نامه نحوه فعالیت آن به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی توسط وزیران عضو کارگروه تجارت الکترونیکی در جلسه مورخ 1390/2/20  مورد تصویب قرار گرفت؛ این سامانه در واقع، حاصل تعامل قوای سه‌گانه است که به‌عنوان یکی از بزرگترین سامانههای معاملاتی دولتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرکل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در فرآیند راه‌اندازی سامانه «ستاد» از تجربه کشورهای توسعه‌یافته در حوزه تجارت الکترونیک از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا، ژاپن و کره جنوبی استفاده شده است، افزود: فراخوان‌های سامانه پس از ثبت، در صفحه اصلی سامانه منتشر و از این طریق بستری برای تعامل مستقیم و بی‌واسطه تأمین‌کنندگان با دستگاه‌های اجرایی فراهم می‌شود.

ملک‌نیا خاطرنشان کرد: سامانه «ستاد» با ایجاد امکان دسترسی گسترده و آسان تأمین‌‌کنندگان به معاملات، ضمن ایجاد یک فضای رقابتی برای شرکت‌کنندگان در معاملات، به شفاف‌سازی و سالم‌سازی معاملات و همچنین امکان نظارت برخط و ردیابی فعالیت‌های طرفین معامله‌ها نیز کمک می‌‌کند؛ یکی از مشکلاتی که واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در دسترسی به سامانه «ستاد» با آن مواجه بودند اختصاص یک کد کاربری واحد به کل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی بود و به همین دلیل در صورت ثبت‌نام یکی از واحدهای دانشگاهی در این سامانه، امکان ثبت‌نام در سامانه برای سایر واحدها وجود نداشت.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های به عمل آمده توسط اداره کل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه هم‌اکنون امکان ایجاد کد کاربری جداگانه برای 31 استان و سه واحد مستقل دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است و معاونان پژوهش و فناوری استان‌ها به‌عنوان نماینده واحدهای دانشگاهی استان مربوطه جهت ایجاد کد کاربری به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت معرفی شده‌اند؛ از این پس واحدهای دانشگاهی از طریق معاون پژوهش و فناوری استان مربوط به خود ضمن  هماهنگی با دفاتر خدمات ستاد استان‌ها و مراجعه به آدرس https://setadiran.ir می‌توانند به سامانه مذکور دسترسی داشته باشند. 

مدیرکل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دسترسی واحدهای دانشگاهی به سامانه «ستاد» می‌تواند ضمن کمک به گسترش ارتباطات برون‌دانشگاهی و جذب منابع پژوهشی خارج از دانشگاه، زمینه‌ساز انجام پژوهش‌های کاربردی حل مسئله و مأموریت‌گرا در راستای اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی شود.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط دانشگاه با صنعت صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت مدیرکل کانون های دانشگاه کل کانون های دانشگاه واحدهای دانشگاهی واحدهای دانشگاه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه