Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آموزش مجازی  به بیش از ۷۰۰ هزار دانشجو بی‌نظیر و یک رکورد جهانی است که این کار جهادی به لطف خدا و زحمت شبانه‌روزی همکاران واحد الکترونیکی و تحت هدایت، مدیریت و راهبری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی محقق شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدرضا کشاورزی، رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: آموزش مجازی  به بیش از ۷۰۰ هزار دانشجو بی نظیر و یک رکورد جهانی است که این کار جهادی به لطف خدا و زحمت شبانه روزی همکاران واحد الکترونیکی و تحت هدایت، مدیریت و راهبری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد:  در فضای دانشگاهی کل دنیا تا به حال آموزش مجازی با این تعداد دانشجو وجود نداشته و بیشترین تعداد آموزش مجازی که دیده‌ایم  300 هزار دانشجو بوده است.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سال‌ها فعالیت در عرصه آموزش مجازی تجربه ارزنده‌ای در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و دانشی دارد و سعی کرده مبتنی بر آی تی فعالیت کند و توسعه خوبی داشته باشد.

کشاورزی با اشاره به همه‌گیری جهانی کرونا و تغییر روند فعالیت‌ها گفت: فضای علمی نمی‌توانست متوقف بماند و کلاس‌های آموزشی برگزار نکند، به همین دلیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تکلیف کرد که بتوانیم هرچه زودتر آموزش مجازی را برای تمامی دانشجویان دانشگاه راه‌اندازی کنیم و در آغاز، کار بسیار سختی بود که در مدت کوتاهی در همان اسفند 98 بتوانیم سامانه را برای کل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد حدود یک میلیون دانشجو دارد که در اقصی نقاط کشور پراکنده هستند و در رشته‌های مختلف تحصیل می‌کنند که باید زیرساخت دروس نظری آن‌ها را راه می‌انداختیم تا کلاس‌ها برگزار می‌شد به لطف خدا و با کمک همکارانمان در آن شرایط سخت توانستیم در عرض یک هفته این کار را انجام دهیم و اکنون بیش از 700 هزار دانشجو در دروس نظری در سامانه واحد الکترونیکی مشغول تحصیل هستند.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ثبت رکورد آموزش مجازی همزمان در دانشگاه آزاد به بیش از 700 هزار نفر گفت: در مدل آموزش مجازی همزمان که استاد به‌صورت برخط تدریس و دانشجو استفاده می‌کند، استادان فایل‌ها و جزوات مرجعی را به‌عنوان آموزش آفلاین بارگذاری می‌‌کنند و دانشجویان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند که از نظر کیفیتی نیز کیفیت خوبی داشته است.

کشاورزی با اشاره به اینکه هر سرویس آی تی نیاز به جا انداختن فرهنگ کاربری دارد، گفت: ابتدا شاید مشکلاتی از سمت دانشجویان و استادان در استفاده از سامانه وجود داشت اما یک فرآیندی طی شد تا فرهنگ استفاده از آن بین کاربران جا بیفتد و مشکلات برطرف شود و اکنون اساتید و دانشجویان به راحتی وارد سامانه می‌شوند و از آن استفاده می‌کنند و حتی برای معدود کلاس‌هایی که به هر دلیل برگزار نشده است زمان جبرانی تعیین می‌کنند، استادان تکلیف می‌دهند و دانشجویان به تکالیفشان عمل می‌کنند و به طور کلی همه کارهایی که در کلاس حضوری انجام می‌شد اینجا هم برگزار می‌شود و حدود دو هفته دیگر امتحانات دانشگاه آزاد شروع خواهد شد که این نشان از برگزاری منظم کلاس‌های درسی دارد.

وی افزود: سخت‌تر از پوشش آموزش این تعداد دانشجو، راه اندازی این سرویس در مدت زمان کوتاهی آن هم در شرایط کرونایی بود که هم از نظر نیروی انسانی محدودیت‌هایی داشتیم و هم از نظر خرید تجهیزات اما به لطف خدا این امر محقق شد.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی که با بیش از 7 هزار دانش آموز اکنون روی بستر واحد الکترونیک در حال فعالیت و تحصیل هستند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر دانشجوها و مدارس سما به دانشجویان و مدارس غیر از دانشگاه آزاد اسلامی نیز که درخواست استفاده از بستر الکترونیک دانشگاه را داشتند خدمات ارائه می‌کند.

کشاورزی در خصوص بحث امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به طور طبیعی تعدادی از امتحانات حضوری خواهد بود اما دانشگاه آزاد در تلاش است که روشی را اتخاذ کند که هم برای دانشجویان و استادان راحت‌تر شود و هم امتحانات از کیفیت لازم برخوردار باشند در هر صورت تصمیم گیری در خصوص نحوه برگزاری امتحانات هنوز به صورت کامل بسته نشده و ستاد آموزش غیرحضوری دانشگاه درحال بررسی است و باید منتظر تصمیم‌گیری این ستاد باشیم و به محض تصمیم‌گیری اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش الکترونیک آموزش مجازی محمدرضا کشاورزی هزار دانشجو آموزش مجازی لطف خدا کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی و آموزش مجازی کشور بر لزوم عزم راسخ این دانشگاه در راستای ادامه آموزش‌های ترکیبی و بر حرکت در مسیر هوشمندسازی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جزء نخستین دانشکده و گروه‌هایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان راه‌اندازی شد و به واسطه اینکه موسس این دانشگاه دکتر احمدعلی فروغی از این رشته برخاسته بودند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای بر روی این رشته و دانشکده انجام شد و پس از آن با رشته‌های دندانپزشکی و حقوق توسعه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: رشته های روانشناسی و علوم تربیتی از نخستین رشته‌هایی است که تا مقطع دکتری در این واحد تدریس می‌شد و نخستین استاد تمام ما، فارغ‌التحصیل از همین دانشگاه بود.

نجفی متذکر شد: دانشگاه آزاد در استان اصفهان ۹۰ هزار نفر و در واحد اصفهان (خوراسگان) ۳۰ هزار دانشجو دارد و از این تعداد حدود ۳ هزار دانشجوی خارجی داریم و دنبال آن هستیم که از ملیت‌های دیگر به ویژه جنوب شرق آسیا هم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از دانشکده‌های بزرگ ما دانشکده تعلیم و تربیت است، ادامه داد: ما در این دانشگاه علاوه بر کلینیک روانشناسی، از وجود مزرعه تحقیقاتی، دامداری، کارخانه لبنیات، درمانگاه دندان‌پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان معتبر و فعال در حوزه‌های مختلف و سرا‌های نوآوری با حوزه‌های فعالیت متنوع از جمله هوش مصنوعی بهره می‌بریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد: در زمینه آموزش مجازی موفق شدیم که در ابتدای کرونا با کسب اجازه از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کنیم و از همان ابتدا با تلاش همکاران در واحد سامانه آموزش مجازی اختصاصی برای خود راه‌اندازی کردیم.

نجفی بیان کرد: تجارب خوبی در زمینه آموزش‌های ترکیبی داریم و در مسیر پیشرفت هستیم و درصددیم کلاس‌ها به سمت هوشمندسازی و متاورس برود، البته طبیعی است که گاه مقاومت‌هایی نیز از سوی برخی افراد صورت می‌گیرد، اما دنبال حرکت به این سمت هستیم و در این راه موفقیت‌های چشمگیری نیز به‌دست آورده‌ایم.

وی یادآور شد: در برگزاری کلاس‌ها از طرح نشاط و اجرای کلاس در محیط کارگاهی و اماکن مرتبط بهره بردیم و نقطه آغاز این طرح از دروس معارف و اجرای آن در اماکن فرهنگی بود و می‌خواهیم این طرح را به سایر دروس و رشته‌ها حتی درس‌های فنی و مهندسی نیز تسری دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان