Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال چگونگی وضعیت آموزش این واحد دانشگاهی پس از شیوع ویروس کرونا را تشریح کرد.

به گزارش حسین یونسی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: با شیوع کرونا ویروس آموزش تعطیل نیست و این واحد دانشگاهی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی در حال برگزاری کلاس‌های  دروس نیمسال دوم 99-98 بصورت مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این واحد دانشگاهی با در نظر گرفتن سلامت و امنیت روانی دانشجویان فایل مربوط به مشخصات اساتید محترم و دانشجویان گرامی را در اختیار واحد الکترونیکی قرار داده تا نسبت به برگزاری کلاس‌ها اقدامات  لازم را به‌عمل آورند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: در همین راستا فایل های آموزشی و نرم افزار های مورد نیاز جهت شرکت در کلاس دروس مجازی در سایت واحد تهران شمال بارگذاری تا اساتید و دانشجویان با استفاده از فایل های مورد نظر نحوه ورود به کلاس های مجازی را مطالعه و با نصب نرم افزارهای مود نیاز به سهولت در کمترین زمان امکان برگزاری کلاس‌های مجازی فراهم شود. 

یونسی عنوان کرد: برابر بخشنامه‌های صادره از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گروه پشتیبانی نیز با معرفی همکاران مجرب و متخصص آموزشی و انفورماتیک واحد در زمان برگزاری کلاس‌های مجازی از طریق شماره تلفن‌های اعلام شده در صفحه آموزش مجازی در پورتا واحد و کانال رسمی واحد در پیام رسان سروش نسبت به حل مشکلات احتمالی فعال خواهند بود.

وی ادامه داد: اولین کلاس آموزش مجازی در این واحد در دو روز گذشته در دانشکده برق و کامپیوتر با موفقیت برگزار شده است که امیدواریم در ادامه مراحل با حداکثر مشارکت همه همکاران محترم به نحو مطلوب و شایسته‌ای رسالت خود را انجام دهیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ضمن درخواست از دانشجویان نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی، از خداوند متعال  سال خوش و رفع بحران شیوع کرونا ویروس را مسئلت کرد. 

گفتنی است اخبار رسمی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران شمال از طریق سایت واحد به آدرس www.iau-tnb.ac.ir  و یا پیام رسان سروش به آدرس @iau_tnb_news منتشر می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: پژوهش ویروس کرونا آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامی واحد تهران شمال برگزاری کلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است