Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی با شیوع ویروس کرونا مانند بسیاری از دانشگاه‌ها آموزش مجازی را در دستور قرار داده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با توجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و عدم امکان برگزاری فعالیت‌های دانشگاه به صورت حضوری آموزش مجازی در دستور کار بسیاری از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مسیر دانشگاه آزاد اسلامی ستاد ویژه‌ای برای آموزش‌های غیرحضوری تشکیل شده است و همه دروس نظری از روز ۱۷ اسفندماه به صورت الکترونیک در همه مقاطع ارائه می‌شود. 

در روشی که دانشگاه آزاد اسلامی طراحی کرده است در واحدهای ویژه استانی و سطح یک، ستاد آموزش‌های غیرحضوری تشکیل می‌شود تا آموزش‌های غیرحضوری را مدیریت کند.

در هر واحد یکی از اعضای هیئت علمی به عنوان مدیر آموزش غیرحضوری از سوی رئیس واحد منصوب می‌شود.

همچنین کمیته پشتیبانی تحت نظر مدیر آموزش غیرحضوری تشکیل و هدایت و کمک به اعضای هیئت علمی و دانشجویان را در درائه مطلوب دروس عهده‌دار است.

پشتیبانی از آموزش الکترونیک

واحد آموزش الکترونیک دانشگاه وظیفه پشتیبانی نرم‌افزاری واحدهای دانشگاه (نرم‌افزار ارائه آموزش الکترونیکی) و پشتیبانی فنی کمیته‌های پشتیبانی را عهده‌دار است.

 مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاهی پشتیبانی سخت‌افزاری را عهده‌دار می‌باشند. رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی به عنوان دبیر ستاد مرکز آموزشی غیرحضوری مسئولیت هماهنگی و نظارت را برعهده دارد.

شروع ارائه کلاس‌ها به صورت غیرحضوری بر خط از روز شنبه 17 اسفندماه خواهد بود و معاونان آموزشی واحدها جدول زمانی ارائه دروس را به دانشجویان اعلام کنند.

ملزم کردن دانشجویان به ارائه کار کلاسی

مدیران گروه‌های معارف اسلامی در دانشگاه‌ها در صورت نیاز به اعتبارسنجی صحت انجام آموزش مجازی توسط دانشجو، می‌توانند نسبت به دریافت کنفرانس کلاسی از درس گذرانده شده اقدام کنند.

دانشجویان مراجعه به سامانه آموزش مجازی را به روزهای پایانی موکول نکنند. 

نحوه اجرای آموزش الکترونیک

فرم درخواست سرویس‌های آموزشی (آنلاین) واحد مربوطه برای واحد الکترونیکی در سامانه http://azad.iauec.ac.ir/order تکمیل و ارسال و برای تایید نهایی نامه درخواست با امضا رییس واحد برای واحد الکترونیکی ECE شود.

آموزش اساتید و دانشجویان جهت استفاده از کلاس‌های برخط توسط محتواهای آموزشی در آدرس http://azad.iauec.ac.ir/support انجام می‌گیرد. هر استان یک تیم پشتیبانی فنی با مدیریت مدیر فناوری اطلاعات استان تشکیل می‌دهد، در صورتی که دانشجویان یا اساتید در استفاده از کلاس‌های برخط مشکلی داشتند با تیم پشتیبانی فنی استانی تماس خواهند گرفت.

آموزش تیم‌های پشتیبانی فنی استانی توسط واحد الکترونیکی به صورت آنلاین انجام خواهد پذیرفت. 

نظارت بر حضور و غیاب دانشجویان و تشکیل منظم کلاس‌ها و کلیه امور آموزشی بر عهده واحد دانشگاهی مربوطه است.

 با توجه به اینکه ممکن است اساتید برخی از واحدها دارای سیستم کامپیوتری شخصی و اینترنت مناسب نباشند لذا برای بر طرف کردن این مشکل باید محلی در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در 48 ساعت کاری پس از ابلاغ این بخشنامه در نظر گرفته شود و تجهیز به سیستم کامپیوتری و اینترنت شود. اساتید می‌توانند برای تدریس از مکان دلخواه خود یا واحد دانشگاهی طبق ساعات برنامه‌ریزی شده درسی اقدام کنند. (در انجام این بند میبایست الزامات بهداشتی درخصوص تجهیزات ارائه شده به اساتید رعایت شود.)

اساتید و دانشجویان برای استفاده از سامانه آموزش برخط  های باید سیستم مورد نیاز و اینترنت طبق الزامات مورد نیاز مندرج در وب سایت http://azad.iauec.ac.ir را تهیه کنند.

 با توجه به شرایط فعلی کشور جهت ارائه زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری و پشتیبانی‌های فنی هیچ هزینه‌ای توسط واحد الکترونیکی از استان‌ها دریافت نمی‌گردد.

در صورتی که محتوای تکمیلی آموزشی دروس برای غنی‌سازی آموزش مجازی از طرف واحد دانشگاهی یا اساتید دروس وجود داشته باشد، امکان بارگذاری آن بر روی سامانه الکترونیکی وجود دارد.

مهمان شدن تک درس دانشجویان به واحد الکترونیکی

واحدهایی که به هر دلیلی (مانند عدم دسترسی به استاد حائز شرایط یا فقدان تجهیزات فنی مناسب در آن واحد) توانایی برگزاری کلاس‌های خود را به صورت آموزش مجازی بر خط ندارند، می‌توانند دانشجویان خود را به واحد الکترونیکی مهمان کنند. جهت مهمان شدن اقدامات ذیل توسط واحد می‌بایست انجام شود.

مسئولیت آموزشی واحدهای درسی اعلام شده دانشجویان بر عهده واحد دانشگاهی مبدأ است.

واحد دانشگاهی مربوطه بایستی به دانشجوهایی که آنها را میهمان کرده، اطلاع‌رسانی لازم در خصوص مهمان شدنشان در واحد الکترونیکی را انجام دهد.

هدایت تحصیلی، تدریس و اطلاع رسانی به دانشجویان تا پایان ترم 2-99-98 به دانشجویان مهمان شده به واحد الکترونیکی برعهده واحد الکترونیکی است (مطابق با ضوابط و شرایط واحد الکترونیکی) و پس از برگزاری آزمون پایان ترم، نمره دانشجو را به واحد دانشگاهی مبدا اعلام خواهد کرد. نظارت بر نحوه تدریس اساتید، محتوای تدریس شده دروس، حق الزحمه اساتید و نظارت بر حضور و غیاب دانشجویان و تشکیل منظم کلاس‌ها و کلیه امور آموزشی بر عهده واحد الکترونیکی است.

همچنین برای اجرایی شدن هر یک از بندهای این بخشنامه، استان‌ها باید به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و به اساتید و دانشجویان خویش از طریق سیستم‌های اطلاع رسانی همچون پیامک و شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت و پیگیری‌های تلفنی و غیره اطلاع رسانی مکفی کنند.

انتهای پیام/۴۰۴۰/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی آموزش الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی آموزش الکترونیک واحد الکترونیکی واحد دانشگاهی پشتیبانی فنی اطلاع رسانی آموزش مجازی عهده واحد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع استادان این دانشگاه بر لزوم همراهی، همکاری و تبیین طرح‌های اجرایی دانشگاه برای دانشجویان از سوی استادان برای دستیابی به موفقیت تأکید کرد.

وی، خطاب به استادان اظهار کرد: بنا به اقتضائات کاری، کمتر فرصت آشنایی و دیدار با شما عزیزان فراهم می‌شود و چه خوب است که مقدماتی فراهم شود تا استادان در فرصت‌های آینده با ظرفیت‌های دانشگاه بیشتر آشنا شوند، به‌خصوص منابع معنوی که از گذشتگان به میراث رسیده و امیدوارم نگهبان خوبی برای این میراث باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: آمار رشد اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد رو به رشد است و از ۱۴ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور -که در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور داشتند- یکی از شرکت‌های ما در این جمع حضور داشت و موجب افتخار است که خاستگاه و محل رشد این شرکت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بوده است.

نجفی تبیین کرد: بیش از ۲۰ مجله با درجه ممتاز و شرکت‌های فناوری و مراکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان داریم و از همکاران خود تقاضا دارم که درباره شناخت ظرفیت‌های دانشگاه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و به ما ایده بدهند تا همگی با هم در مسیر پیشرفت دانشگاه قدم برداریم.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور در موضوعات مختلف است، بنابراین از استادان تقاضا دارم که دانشجویان را با طرح‌های اجرایی از جمله طرح پویش آشنا و برای شرکت در آن ترغیب کنند تا با فضای اشتغال و کار آشنا شوند، چراکه علاقه‌مندیم دانشجویان ما فقط در حوزه تئوری موفق بار نیایند بدون اینکه در حوزه عملی و تجربی مهارتی داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با تأکید بر اینکه برای ما مهم است که درصد بالایی از دانشجویان ما وارد بازار کار شوند، ادامه داد: طرح دوم، طرح نشاط است؛ این طرح تنها مربوط به دروس معارف و عمومی نیست و باید به همه درس‌ها تسری پیدا کند و باید در این طرح، استاد، کلاس را به صورت کارگاهی در محیط مرتبط با درس برگزار کند تا فضایِ واقعی ملموس مرتبط با درس تجربه شود.

نجفی متذکر شد: تحلیل استادان برای دانشجویان بسیار مهم است و اگر استادان از طرح‌های دانشگاه استقبال نکنند با مشکل مواجه خواهیم شد و امروز کشور ما به شدت نیازمند نیروی متخصص است و باید کمک کنیم تا به این مهم دست یابیم.

وی با بیان اینکه معلمی انتخاب ما بود، چراکه معتقدم معلمی تنها با عشق استمرار می‌یابد، خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه دنبال پیشرفت هستیم، بنابراین ۸۰ شرکت دانش‌بنیان ما باید به ۳۰۰ شرکت برسد و همانگونه که در رشته‌های مامایی و پرستاری رو به پیشرفت هستیم، در رشته‌های فنی و مهندسی، انسانی و دیگر رشته‌ها هم باید پیشرفت کنیم.

دو اتفاق مهم آموزشی در دانشگاه آزاد اصفهان

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) هم اظهار کرد: با افتخار و مسرت، روز معلم و استاد را خدمت همه استادان تبریک می‌گویم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری را گرامی می‌داریم، امیدوارم در عرصه علم، مفید واقع شده و جایی را باز کرده و اثری مثبت و ماندگار از خود بجای بگذاریم.

سیدحسن حجازی افزود: در سال گذشته، دو اتفاق مهم را رقم زدیم و در سال جاری دنبال ارتقای کیفیت هستیم؛ بخش نخست مربوط به اساتید وابسته و جذب آنها بود که در رشته‌های مختلف، فرآیند جذب آغاز شد و با جلسات مصاحبه این فرآیند در حال پیگیری است و در سال جدید به دنبال همکاری رسمی با این اساتید هستیم.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان متذکر شد: بخش دوم به‌کارگیری و استفاده از دستیاران آموزشی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بود که فارغ از محل تحصیل دستیاران، از آنها استفاده کردیم و با استقبال دانشجویان دکتری مواجه شدیم و در این قالب همکاران خوبی یافتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان